Zábavné golfové Soutěže

Zapište si do kalendáře

Zábavné golfové Soutěže

Každý kdo má chuť soutěžit, zejména děti i malé od 4 let a začátečníci golfu, mohou přijít a zkusit štěstí a zažít krásný pocit vítězství. Míčky a hole každý hráč dostane k turnaji, takže nic nepotřebujete.
BENJAMIN TOUR patování je série golfových soutěží pro veřejnost i golfisty – děti i doprovod. Vítězové získají medaile a všechny děti sladkou odměnu. Zahrát a soutěžit mohou rodiče, nebo prarodiče a porovnat svoje umění se svými potomky.

Kalendář všech zábavných soutěží:

  • 24. 4. 2019 středa 16 – 18 hod
  • 29. 5. 2019 středa 16 – 18 hod
  • 26. 6. 2019 středa 16 – 18 hod
  • 24. 7. 2019 středa 16 – 18 hod
  • 18. 9. 2019 středa 16 – 18 hod
Startovné je 50 Kč/dítě – včetně doprovodu.

18.09.2019 16:00 Rezervovat právě teď

Navštivte naše hřiště
Golf Club Hradec Králové

Golf Club Hradec Králové

50°11′ 47.42″ N, 15°47′ 36.24″ E

Honkova 555, Hradec Králové 2 - Kukleny

724 010 418

info@gchk.cz

www.gchk.cz

O tom, že golf není nenáročným cvrkáním do míčku se každý začátečník přesvědčí v okamžiku, kdy na cvičné louce uchopí hůl. Samotný švih vyžaduje precizní koordinaci všech částí těla hlavou počínaje a patami konče. Jak říká jeden ze zákonů \\\"golfového Murphyho\\\" Thomase Mulligana: Při odpalu nikdy nemysli na víc jak 300 věcí najednou. Zájemci o golfovou školu mohou v Golf Clubu Hradec Králové vybírat z několika výukových programů podle svých časových a herních potřeb.

Důležitou činností Golf Clubu Hradec Králové je trénování mládežnického oddílu (děti ve věku 4 až 18 let). Výchovu golfových talentů v Tréninkovém centru mládeže organizačně zajišťuje sedmičlenný tým profesionálních trenérů a cvičitelů. Členové Tréninkového centra se pravidelně účastní mistrovských soutěží ve všech věkových kategoriích a ti nejlepší patří v republikovém měřítku do nejužší výkonnostní špičky. Kluboví trenéři vedou také golfové kroužky v rámci zájmových aktivity spolupracujících základních škol.

zobrazit celou nabídku

Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Péče o hřiště

Součástí golfové etikety a povinností každého hráče je i správně pečovat o hřiště. Po odehrání míče často na fairwayi zůstane vyseknutý „řízek“, tedy drn, který při odpalu uřízne hlava hole. Takový drn je nutné dát zpět na původní místo a zašlápnout ho, aby trávník co nejdříve zregeneroval. Při krátké hře, kdy míček letí na green z velké výšky, vzniká tzv. pitchmark (důlek v greenu po dopadu míčku). Nos u sebe vždy vypichovátko, kterým jej můžeš opravit. Vstoupíš-li do bunkeru (písečná překážka), nezapomeň po sobě uhrabat...

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde