CHALLENGE TOUR GOLF ACADEMY

Zapište si do kalendáře

CHALLENGE TOUR GOLF ACADEMY

Srdečně zveme všechny mále i velké golfové nadšence na setkání s profesionálními hráči Challenge Tour v rámci D+D Real Czech Challenge Tour. Vybraní hráči předvedou vše co umí z dlouhé i krátké hry, puttování, prozradí svoje tréninkové rutiny, zodpoví všechny dotazy. 
Proč jen pročítat golfové časopisy nebo sledovat golfové kanály, když zde na celý týden máme několik bývalých hráčů EUROPEAN TOUR nebo americké PGA a přes 100 uchazečů, kteří se do nich snaží probojovat?

Využijte výjimečnou příležitost a buďte s námi hráčům na dotek. Vedete-li své děti ke golfu, nabídněte jim možnost strávit večer po boku světových hráčů.

  • Den:      23. 5. 2018
  • Čas:      17:00  - 18:30
  • Místo:    Golf Spa Kunětická hora - driving range
Akce je ZDARMA, prosíme jen o potvrzení účasti do 16. 5. 2018 s ohledem na kapacitu driving range. 

23.05.2018 17:00 Rezervovat právě teď

Navštivte naše hřiště
Golf Spa Resort Kunětická Hora

Golf Spa Resort Kunětická Hora

50°6′ 37.52″ N, 15°49′ 13.12″ E

Dříteč 155, 533 05 Dříteč

+420 464 622 211

recepce@grkh.cz

grkh.cz/

Písečná osmnáctka, která prověří i ty nejlepší hráče. Mistrovské golfové hřiště splňující požadavky a standardy nejen evropské, ale i světové úrovně. Autorem je australský designér Graham Marsh, který vytvořil hřiště plné písečných bunkerů, zvlněných ale širokých fairwayí a víceúrovňových greenů. Součástí hřiště jsou i tři velká jezera, která zasahují do celkem šesti jamek. Výrazným protihráčem prakticky za jakéhokoliv ročního období je větrné počasí, které dělá některé jamky obtížně hratelné i pro zkušené hráče. V roce 2010 se zde konalo ženské mistrovství Evropy, což jen potvrzuje kvalitu hřiště i samotných služeb. Hráči se během hry mohou kochat pohledem na hrad Kunětická hora.
zobrazit celou nabídku

Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

TURNAJOVÁ HRA VS. PŘÁTELSKÁ HRA

Pravidla golfu se začátečníkům zdají hodně tvrdá. Někdy jsou. V turnaji se přísně dodržují. V přátelské hře s kamarády se některé věci odpouští. Dělají tak zejména začátečníci. Po dosažení určité úrovně hry dostanete pravidla pod kůži a budete je dodržovat automaticky i v přátelské hře.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde